Websitet använder sig av cookies till att komma ihåg dina inställningar, utföra statistik och till att målretta annonser.. Klickar du vidare på sidan, accepterer du automatiskt våra cookies. Läs mer här...
2 -4 dagars leveranstid
100% nöjdhetsgaranti
Korg0,00 
0
KURV

Cookies regler

Cookie- och personuppgifter

Introduktion
När du besöker vår website sparas upplysningar, som används till att anpassa och förbättra vårt innehåll och för att öka värdet av de annonser som visas på sidan. Om du inte önskar att upplysningar om ditt besök sparas, ska du radera dina cookies (se vägledning) och eventuellt blokera cookies när du använder websitet i framtiden. Längre ner har vi förklarat vilka informationer som sparas, deras föremål och vilka tredjeparter som har tillgång till dem.

Cookies
Websitet använder ”cookies”, som är en textfil som sparas på din dator, mobil eller tillsvarande med föremålet att kunna känna igen den, komma ihåg inställningar, utföra statistik och målrätta annonser. Cookies kan inte innehålla skadliga koder som t.ex. virus.

Du kan radera eller blockera för cookies. Se vägledning:http://www.minacookies.se/allt-om-cookies/cookiehantering/

Om du raderar eller blockerar cookies kan det innebära att annonser som är mindre relevanta för dig visas oftare.. Du kan dessutom riskera att websitet inte fungerar optimalt samt att det finns innehåll du inte har tillgång till.

Websitet innehåller cookies från tredjeparter i varierande omfång.

  • Facebook pixel (Facebook.com)
  • Google Analytics (Google.com)
  • Google Tag Manager (Google.com)
  • Google Ads (Google.com)
  • Hotjar (Hotjar.com)

Personuppgifter

Generellt
Personuppgifter är alla slags informationer, som i mindre eller större omfång kan härledas till dig. Når du använder vår website sparar och behandlar vi en rad sådanna informationer. Det gör vi t.ex. vid vanlig användning av innehåll, om du prenumererar på vårt nyhetsbrev, deltar i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller prenumerant, övrig användning av service eller om du handlar via websitet.

Vi sparar och behandlar typiskt följande typer av upplysningar: Ett unikt ID och tekniska upplysningar om din dator, tablet eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk placering, samt vilka sidor du klickar på (intressen). I det omfång du själv explicit ger samtycke till och själv skriver in informationerna, behandlas dessutom: Namn, telefonnummer, email, adress och betalingsupplysningar. Det sker typiskt i förbindelse med att du skapar ett login eller vid handel.

Säkerhet
Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder mot att dina upplysningar oavsiktligt eller olagligt raderas, offentliggörs, förverkas, förringas eller kommer till obehörigas kännedom, missbrukas eller på andra sätt behandlas i strid med lagstiftning.

Föremål
Upplysningarna används till att identifiera dig som användare och visa dig de annonser som har störst sannolikhet för att vara relevanta för dig, att registrera din handel och dina betalingar, samt att kunna leverera de services som du har eftersfrågat, som t.ex. att mottaga ett nyhetsbrev. Ytterligare använder vi upplysningarna till att optimera våra service och vårt innehåll.

Period för lagring
Upplysningarna lagras i den tid, som är tillåten enligt lagstiftningen, och vi raderar dem, när de inte längre är nödvändiga. Perioden beror på upplysningarnas karaktär och bakgrunden för lagringen. Man kan således inte konkret uppge en generell tidsram för när informationer raderas.

Vidaregivelse av upplysningar
Data om din använding av websitet, vilka annonser du mottager och evt. klickar på, geografisk placering, kön och ålderssegment m.m. vidareges till tredjeparter i det omfång dessa upplysningar är upplystat. Du kan se vilka tredjeparter det handlar om, i avsnittet om ”Cookies” ovan. Upplysningarne används till att målrätta annonsering.

Vi använder oss dessutom av en rad tredjeparter till att lagra och behandla data. Dessa partner behandlar uteslutande upplysningar på våra vägnar och får inte använda dem till egna föremål.

Vidaregivelse av personuppgifter som namn och email m.m. sker endast efter ditt samtycke. Vi använder endast databehandlare i EU eller i länder som kan ge dina upplysningar tillräckligt skydd.

Bestridning och klagomål
Du har rätt till att få upplyst vilka personuppgifter om dig vi behandlar. Du kan även när som helst bestrida att upplysningarna används. Du kan också ångra ditt samtycke till att upplysningar om dig behandlas. Om de upplysningar om dig som behandlas är felaktiga, har du rätt till att de blir rättade eller raderade. I det tillfället kan du kontakta : [  Info@sohu-sohu.se  ]. Om du vill klaga över vår behandling av dina personuppgifter, har du också möjlighet för att kontakta Datainspektionen.

Utgivare
Websitet ägs och publiceras av:

[  Sohu ApS  ]
[  Nejsvej 30 C  ]
[  6310 Broager ]
Telefon: [  72 22 70 71  ]
Email: [  Info@sohu-shop.se  ]